Albert Càmara, il·lusionat amb el repte

  0
  100
  b_20090908085350_albert_camara_tortajada_.jpg

  02/07/2012 – Amb un discurs planer i gens eufòric, el nou entrenador del CF Badalona afronta el seu recent estrenat càrrec amb naturalitat, tranquil·litat i confiança.

  Després de dos anys exercint com a alumne avantatjat, Albert Càmara no té cap por de passar a ser ara el primer responsable tècnic. Amb normalitat, com si el fet fos la continuació natural de la seva carrera futbolística, ha rebut la notícia. I davant els micròfons dels companys de Com Ràdio, naturalitat, normalitat i fins i tot una certa tebiesa va ser el que va expressar amb les seves paraules.

   

  Sap de la dificultat de prendre les regnes de la banqueta en aquests moments, pel llegat que deixa Manolo Márquez i pel complicat moment institucional de l'entitat. "El repte és complicat després dels dos anys del Manolo. I sabem que els pressupostos baixaran", va mig excusar-se Càmara. Però competitiu com és ell, no va voler baixar el llistó: "Potser d'entrada l'objectiu és la salvació, però com a esportistes que som hem d'intentar aspirar sempre al màxim". En aquest sentit va voler enviar un missatge a l'afició: "Volem que tothom s'enganxi al Badalona, tingui esperances i il·lusió".

   

  Qüestionat per unes suposades acusacions de trepa, el nou entrenador escapulat va voler ser taxatiu: "Tothom que em coneix sap com sóc. En Manolo va declinar l'oferta no només pel tema econòmic. Jo em considero una persona legal i mai com un trepa". En canvi, reconeixia que potser Márquez podia estar molest, tot i que no va acabar d'explicar les raons. Càmara va desviar ràpidament l'atenció perquè considera, com va explicar, que polèmiques d'aquesta mena no fan cap bé ni al Manolo Márquez, ni al club ni a ell mateix.