Píndoles de Patrimoni contra la Covid-19 al Museu de Badalona

  0

  Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (DIM), dilluns vinent 18 de maig, el Museu de Badalona ha elaborat unes píndoles de patrimoni que anirà compartint al web i als seus perfils de les xarxes socials durant els dies 16, 17 i 18 per commemorar aquesta data.

  L’excepcionalitat sanitària actual ha fet tancar les portes del Museu. Aquesta iniciativa serveix per obrir una finestra digital que permetrà descobrir, d’una manera propera i directa, algunes de les peces més destacades del Museu de Badalona, així com conèixer, tant el valor del fons que conserva, com les curiositats i les anècdotes que hi estan relacionades.

  Aquesta forma diferent d’acostar-nos al patrimoni no podrà substituir mai l’experiència directa de la visita al Museu, però permet continuar educant, i convidar a l’escolta i al diàleg. Els responsables d’aquestes píndoles que mostraran part del patrimoni museístic veuen en aquesta iniciativa “una interessant recepta mèdica en temps de pandèmia, que de ben segur ens farà feliços per una estona”.

  Durant aquesta setmana el Museu de Badalona participa també en la MuseumWeek, un esdeveniment global en línia en el qual tenen veu institucions i empreses culturals de tot el món, i que consisteix a compartir cada dia una peça del fons del Museu relacionada amb un determinat tema.

  Us hi esperem virtualment a:

  Web del Museu museudebadalona(punt)cat

  twitter: /MuseuBdn

  http://facebook.com/museubadalona

  http://instagram.com/museubdn

  Telèfon: 933 841 750

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí