Albert Càmara no seguirà al capdavant del primer equip

  0
  4286.jpg

  26/05/2013 – El tàndem format per l'Albert Càmara i en José Delgado no seguirà dirigint els designis del Badalona la campanya vinent. El club busca ara un nou entrenador pel proper curs

  Una vegada arribada a la conclusió la temporada és el moment de fer balanç per decidir com ha de ser el Badalona de la temporada vinent. I la primera decisió important no s'ha fet esperar gaire. Segons ha informat el club, Albert Càmara i el seu ajudant José Delgado no continuaran sent els màxims responsables del primer equip en la campanya 2013/2014. 

   

  De moment se'n sap poc més. El club assegura que busca un nou entrenador que dirigeixi el Badalona. Però tampoc descarta que tant Albert Càmara com José Delgado segueixin lligats a l'entitat, en algun altre càrrec. Sembla ser que la seva continuïtat, i també la del preparador físic Luis Guilera, està sotmesa al que decideixi qui sigui nou entrenador.

   

  A més del canvi d'entrenador, la secretaria tècnica i la directiva també treballen ja en la confecció de la plantilla del curs que ha de venir. La majoria de futbolistes finalitzen contracte aquest estiu i caldrà veure quants d'ell seguiran defensant la samarreta escapulada. En les properes setmanes començarà a clarificar-se tant la qüestió de la banqueta com dels jugadors.