Albert Miralles: “Tenim la mentalitat intacta”

  0
  1415_UNI-CJB (19).jpg

  14/02/2015 – El pivot de la Penya confia totalment en les opcions que té l’equip d’aturar al FC Barcelona i encarar la Copa amb bones sensacions.

   

  La mala fortuna de l’últim compromís de lliga perdut a Màlaga s’ha de compensar d’alguna manera. La millor forma que el FIATC Joventut tindria d’arreglar l’ajustada desfeta soferta al Carpena seria vèncer al Barça i endur-se el tercer derbi de la temporada (dos contra els blaugranes i un contra el Manresa).

   

  “És un partit que ens ve després de dues derrotes. En aquest sentit, no és el millor moment nostre. També penso que venim de jugar contra el líder, tenint opcions fins al final”, comentava Albert Miralles durant la setmana d’entrenaments prèvia al partit.

   

  Tot i els últims mals resultats, el FIATC Joventut encara molt fort el partit davant del FC Barcelona. “Tenim la mentalitat intacta. Sabem qui som i què hem fet per ser on som”, assegurava Miralles.

   

  “Si perdem de vista això, podríem tenir algun problema. Repeteixo, l’equip està intacte a nivell de mentalitat i treballant molt fort per veure si podem recuperar els bons resultats”, afegia durant la setmana l’interior de la Penya.

   

  La demostració de la bona mentalitat de l’equip va quedar palesa al Martín Carpena, segons relata Miralles. “Just després de perdre a Màlaga, el nostre cap ja estava focalitzat en el partit d’aquest diumenge”, explicava el pivot.

   

  El jugador del FIATC Joventut espera a una afició “molt motivada”, ja que “la temporada està sent històrica”. “De cara a aquest partit penso que la gent té moltes ganes”, comentava Albert Miralles.

   

  L’interior de la Penya descriu una de les grans motivacions que ha de conduir a l’equip cap a la victòria aquest diumenge. “Volem seguir sent l’equip català que ha guanyat els derbis”, reconeixia Miralles.