Albert Rivera (C’s): “En barris com La Salut guanyarem el partit el 27S”

  0
  IMG_8846.JPG

  19/09/2015 – Ciutadans va escollir aquest divendres el barri de La Salut i el seu centre cívic per dur a terme l’acte de campanya més important de la formació al Barcelonès Nord, amb Albert Rivera i Inés Arrimadas.

  Ciutadans va escollir aquest divendres el barri de La Salut i el seu centre cívic per dur a terme l’acte de campanya més important de la formació al Barcelonès Nord. El seu president, Albert Rivera, i la candidata al Parlament, Inés Arrimadas, van omplir fins a la bandera l’equipament municipal, del que es van haver de quedar fora desenes de persones. “El Barcelonès Nord, el cinturó vermell, comença a tenyir-se de taronja; alguna cosa estarem fent bé”, va apuntar Rivera, en referència a l’augment de la representació del seu partit a Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. El cap de Ciutadans va explicar que els seus avis i tiets van viure a La Salut molts anys, i que estava acostumat a venir-hi a passar dates importants: “En barris com aquests guanyarem el partit el 27S. Aquí, en aquesta part d’Espanya, van morir els meus avis. I vull que continuï sent una part d’Espanya”.

   

  En clau nacional, Rivera va fer al·lusió al comunicat de la banca, que s’ha mostrat contrària a la independència. “No poden posar en risc els estalvis de les famílies. Què fàcil és jugar amb els diners de la resta mentre ells tenen els seus a Andorra”, va etzibar. El candidat al govern espanyol es mostra convençut de la progressió de Ciutadans i de ser la segona força al Parlament el 27S. “S’ha de governar desde la centralitat, fer seure PSOE i PP. Ho hem demostrat a Andalusia, a Madrid…cal reformar Catalunya, però també Espanya”. El president de la formació taronja va assegurar que no li agrada aixecar-se els matins “ i no veure més que casos de corrupció”. “Em vegi capacitat perquè la majoria de catalans es tornen a veure representats al govern espanyol. A dia d’avui, és complicat sentir-se partícip d’una Espanya corrupta, però som molt més que això”.

   

  Arrimadas, per la seva part, va criticar el PSC per treure una gran bandera espanyola el dia abans, a Santa Coloma: “Ara se n’adonen i saquen la bandera per taper els seus errors. Nosaltres hem estat molt clars des del principi”. La presidenciable va recordar les seves arrels gaditanes i va assegurar que vol que Catalunya “torni a ser la terra d’acollida que sempre va ser”. “Volen tallar els lligams amb la resta de comunitats. Mentre Mas s’entesta a obrir ambaixades i tancar quiròfans. Jo prometo obrir quiròfans i tancar ambaixades”. Pel que fa a Catalunya Sí que es Pot, va titllar el seu candidat d’independentista i va menysprear l’actitud de PP i PSC, que “surten a perdre”.