Alberto Seoane, del CTT Badalona, es proclama campió del món al Mundial de tennis taula per a persones amb discapacitat

  0
  41
  DASEmvHXgAE1d8k.jpg

  23/05/2017 – El jugador gallec, totalment integrat a la ciutat a través del CTT Badalona, fa història al costat del seu company Álvaro Valera.

   

  Badalona té un campió mundial de tennis taula jugant dins de les seves fronteres. El CTT Badalona està d’enhorabona i de nou amb els èxits d’Alberto Seoane com a protagonistes. El jugador gallec va disputar els Jocs Paralímpics de Rio l’estiu passat i ara ha tocat el cel al Mundial per equips de Bratislava.

   

  Seoane i Valera, número u mundial en la categoria de classe 6, mai havien competit junts i a Eslovàquia han comprovat que poden formar un duet formidable.

   

  La parella formada pel gallec i l’andalús va completar un torneig impecable, sent superiors a tots els rivals malgrat no haver pogut entrenar massa plegats. En la final contra els croats Jozic-Gregorovic, rivals a qui ja havien vençut en la primera fase, Seoane i Valera van certificar el títol per Espanya.

   

  “Quan pots jugar un campionat mundial com a titular i, a més, guanyes la medalla d’or, no es pot demanar més. Ha estat el debut somiat”, valorava Alberto Seoane després d’aconseguir un dels èxits més importants de la seva carrera.