Albiol apel·la a la seva gestió de la seguretat i la neteja en la cursa cap a les municipals

  0
  IMG_9158.JPG

  11/02/2015 – L’alcalde va presentar ahir a La Salut l’eslògan de precampanya que esgrimirà per intentar revalidar la seva plaça a l’Ajuntament: La recepta funciona; el 'popular' confia en tornar a guanyar les eleccions.

  Xavier Garcia Albiol ja escalfa motors cap a les eleccions municipals. Envoltat per tot el seu equip de govern i alguns càrrecs de confiança, l’alcalde badaloní va presentar ahir a La Salut l’eslògan de precampanya que esgrimirà durant les properes setmanes per intentar revalidar la seva plaça a l’Ajuntament: La recepta funciona. Es tracta d’un missatge que, segons ha explicat,  “remet als avenços aconseguits durant els darrers quatre anys en matèria de seguretat i lluita contra l’incivisme, neteja dels carrers, la promoció de la ciutat i polítiques socials”, entre altres. Una frase menys impactant que les que ha utilitzat en anteriors campanyes, que rebaixa el to del seu discurs i que vol treure rèdit dels àmbits als que el seu govern ha dedicat més esforços.

   

  L’alcalde de Badalona s’ha mostrat convençut que el govern que encapçala ha assolit “amb nota” bona part dels objectius que s’havia marcat en aquestes qüestions prioritàries i que, per això, “el fet que la recepta funciona és un sentiment compartit per una part molt important de veïns de Badalona”.  “Per això ens ha semblat que aquest missatge és la millor forma de traslladar el que el govern ha vingut fent  a la ciutat durant els darrers quatre anys”, va afegir ahir.

   

  “La interrogant serà saber la diferència entre la meva candidatura i la resta”

   

  “Ningú discuteix qui guanyarà les eleccions a Badalona. La interrogant serà saber la diferència entre la meva candidatura i la resta”. Així de segur es mostra l’actual batlle de cara a les municipals del maig, quan, creu, li faran confiança més veïns que al 2011. No obstant, qualifica el seu optimisme de “moderat” i anuncia que, en els propers mesos, explicaran tot el que han fet durant el seu mandat i els reptes de futur que hi ha per davant. “Governar quan hi ha recursos econòmics és molt fàcil però tirar endavant una ciutat com Badalona i intentar situar-la com una ciutat de referència metropolitana i nacional amb la situació econòmica en la que estava ha estat francament complicat, i per això ens podem sentir molt satisfets”, assegura. Pel que fa als seus rivals polítics, va etzibar ahir que l’objectiu dels seus programes és fer-lo fora de l’alcaldia, però que no veu “cap proposta més enllà del destruir per destruir”.  

   

  Sense la marca del PP

   

  Com s’ha pogut veure en moltes altres publicitats partidistes a nivell local, les sigles del Partit Popular han tornat a quedar fora. Albiol, no obstant, creu que no hi ha ningú que no sàpiga a quin partit pertany i que l’estratègia que empren aprofita l’actiu “més important” que tenen, la seva gestió, diu. “No jugaré a la hipocresia. No hi ha ningú que dubti a quin partit milito. Fem campanya amb el nostre principal actiu, la nostra gestió, i el meu nom i la meva cara al capdavant del projecte”.