Albiol confia en els seus actuals regidors per als primers llocs de la llista electoral

  0
  48
  IMG_9164.JPG

  17/04/2015 – El PP badaloní ha presentat la llista de la seva candidatura per a les eleccions municipals i sembla fer honor al lema de precampanya “la recepta funciona”: a més del batlle, vuit dels 11 primers llocs de la candidatura són membres del govern.

  Xavier Garcia Albiol manté la confiança en la gran majoria de l’equip que l’ha acompanyat en aquests quatre anys de mandat. El PP badaloní ha presentat la llista de la seva candidatura per a les eleccions municipals i sembla fer honor al lema de precampanya “la recepta funciona”, atès que set de les 10 primeres persones que l’acompanyaran en la nova ‘batalla’ electoral són actuals regidors de govern. Garcia Albiol anirà seguit de Ramon Riera, Maritxu Hervás, Sonia Egea, Miguel Jurado, Juan Fernández, Rosa Bertran i Daniel Gracia. L’únic canvi per absència és la de l’actual regidora de Cultura, Montserrat Salgado, que desapareix de la candidatura.

   

  Els canvis els protagonitzen, d’una banda, l’independent i secretari general de la Federació d’Empresaris de Badalona, Joan Walter, i l’empresària local i advocada Cristina Agüera, que se sumen al projecte a la 9ª i 10ª plaça de la llista. La següent nova incorporació, que seguirà al número ‘11’, el regidor Salvador Lerma, serà Rosa del Amo, la 12ª de la candidatura, una de les persones de confiança més properes al batlle. La llista també comptarà amb altres actuals càrrecs de confiança del govern, com ara Jordi Marcos, Cristina Calvet o Daniel Paños, i de persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat, com la presidenta de l’AMPA del Margarida Xirgu, M. Carmen Gata, o la presidenta del Casal de Pomar, M. del Carmen Elena Valderas.