Albiol es reuneix amb Endesa per millorar les instal·lacions elèctriques en diversos punts de Badalona

  0

  L’alcalde Xavier Garcia Albiol, acompanyat del 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, s’ha reunit amb representants d’Endesa per tractar diverses problemàtiques relacionades amb el subministrament elèctric que s’estan donant a diferents punts de Badalona. Durant la trobada s’ha acordat la creació d’equips formats per tècnic municipals i de l’empresa que s’encarregaran d’analitzar de forma separada les diferents afectacions amb l’objectiu de donar respostes concretes a les necessitats de cada barri.

  L’Ajuntament i la companyia han acordat també treballar conjuntament per regular els contractes de les persones que tinguin la llum punxada en un pis en propietat o amb contracte de lloguer. En aquest sentit, mitjançant Serveis Socials, s’informarà els veïns i veïnes de quins tràmits cal seguir per a regularitzar la seva situació i contractar el servei. A banda d’aquests acords, Garcia Albiol ha demanat a l’empresa que faci una major inversió en les zones de la ciutat on el cablejat és molt antic per tal d’assegurar un bon subministrament elèctric a tots els veïns i veïnes.

  En referència a les punxades de llum per dur a terme activitats il·legals, especialment el cultiu de marihuana, l’Ajuntament i Endesa continuaran treballant plegats per posar fi a aquesta situació que provoca fortes sobrecàrregues a la xarxa i que perjudica els veïns que tenen el seu subministrament regularitzat. Concretament, la companyia continuarà treballant per detectar en quins punts es donen aquestes situacions i l’Ajuntament aportarà l’acompanyament policial necessari per poder procedir a tallar el subministrament d’aquestes connexions fraudulentes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí