Albiol: “Governaré per tothom, per qui m’ha votat i per qui no”

  1

  Primeres paraules de Xavier Garcia Albiol com a alcalde de Badalona. “Posem fi a un periode trist de la nostra ciutat, l’etapa més grisa de la nostra ciutat en els darrers 15 o 20 anys”.

  En el que ha estat el primer discurs d’aquest nou període, el nou alcalde ha explicat la direcció del seu mandat, que mira cap a 3 direccions:

  – Recuperar Badalona com a ciutat d’oportunitats i reconvertir-la en un referent metropolità.

  – Generar totes les accions necessàries per acostar les dues realitats socials que els veïns i veïnes perceben, com a conseqüència de desigualtats socials i territorials.

  – Lluitar contra les conseqüències econòmiques i socials que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

  A més, Albiol també ha fet referència a alguns dels projectes de ciutat com la remodelació de l’autopista C-31, completar el Passeig Marítim o la finalització del canal del port. “Grans projectes urbanístics que hem d’encarar”, assegurava l’alcalde fa pocs minuts. “Sóc més votant de Badalona que del meu partit polític i la meva alcaldia estarà centrada en tots els veïns i veïnes de tots el barris. L’Ajuntament vetllarà per la seva qualitat de vida”.

  Per últim, Albiol afegia el seu compromís per debatre i consensuar el que sigui necessari per millorar la ciutat i “punt i final a una etapa marcada per la confrontació”. El reelegit alcalde aposta per un projecte transversal d’una ciutat plural i diversa que reconnecti la institució consistorial amb la ciutadania.

  1 COMENTARI

  1. Me gusta que por fin sea el alcalde el más votado por el pueblo y no las juntas de perdedores que no representan él sentir del pueblo

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí