Albiol i Sàmper destaquen l’ocupació i la multireincidència com a principals problemes de Badalona

  0
  44

  El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, es va reunir ahir amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. Tots dos van valorar l’alt grau de col·laboració que hi ha a la ciutat entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. El conseller Miquel Sàmper va assenyalar que l’estat de la seguretat a Badalona “no és diferent que el de la resta de ciutats de l’entorn” i van coincidir a destacar “la multireincidència i l’ocupació delinqüencial d’habitatges” com dos dels problemes fonamentals que generen tensió en l’àmbit de la seguretat.

  Per evitar la multireincidència, on hi ha persones que en menys de 6 mesos realitzen 7 furts o 5 robatoris sense que se’ls pugui aplicar mesures cautelars de privació de llibertat, el conseller ha apuntat la necessitat de un canvi normatiu. En referència a l’ocupació d’habitatges, tant el conseller com l’alcalde han coincidit que cal abordar de manera diferent l’ocupació derivada d’un problema social que l’ocupació delinqüencial, a la qual cal combatre amb contundència.

  Albiol ha agraït la predisposició i la col·laboració que ha trobat en la conselleria d’Interior, però ha reiterat la necessitat que té la ciutat d’augmentar els efectius d’agents dels Mossos d’Esquadra. El conseller d’Interior ha assegurat que, dins de les limitacions actuals del nombre d’agents, en les futures promocions de Mossos d’Esquadra es “prestarà una atenció especial a ciutats com Badalona, no perquè tinguin un especial problema de seguretat, sinó per atendre les necessitats derivades de la seva demografia”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí