Albiol nomena Egea i Jurado com a substituts del regidor trànsfuga

  0
  22

  07/11/2012 – L'actual regidora de Medi Ambient s'encarregarà de Serveis Socials i Salut, mentre que el tinen d'alcalde responsable de Seguretat, Convivència i Participació es queda amb el Districte 6.

  El regidors del govern municipal Sònia Egea i Miguel Jurado seran els encarregats d’agafar el relleu del l’edil trànsfuga, David Gómez, en les seves competències de Serveis Socials i al Districte 6.

   

  Per la seva part, Egea assumeix la cartera Serveis Socials i Salut, a més de continuar sent la responsable de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, tal i com ha fet des de l’inici del mandat.

   

  Pel que fa a Miguel Jurado, tercer tinent d’alcalde, es farà càrrec del Districte 6, que abasta els barris de Sant Roc, El Remei i Artigues, i continuarà també al capdavant de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació.

   

  Un altre canvi en l’estructura municipal fa referència a la regidora de Govern, Maritxu Hervás, qui assumirà les competències en matèria de Recursos Humans, que fins ara depenien de l’Àrea d’Hisenda i Recursos Interns.

   

  Quant als canvis en les empreses municipals, el primer tinent d’alcalde, Ramon Riera, serà el vicepresident de Badalona Serveis Assistencials (BSA) i de l’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP).