Albiol vol convertir Badalona en la nova Vigo: gastarà uns 2 milions en la campanya de Nadal

  0
  85

  Un cop passades les eleccions, els governs municipals marxen de vacances, descansen després de la fatigada cursa electoral i encaren el curs amb els ulls ficats en una de les oportunitats claus per treure pit de ciutat: la campanya de Nadal. A Badalona no som l’excepció i més amb el cas de l’actual alcalde Xavier Garcia Albiol que pretén iniciar el seu mandat amb un cop sobre la taula.

   

  Badalona tindrà l’arbre de Nadal il·luminat “més alt de l’estat espanyol”

  El líder popular ha anunciat que Badalona tindrà l’arbre de Nadal il·luminat “més alt de l’estat espanyol”. Farà 40 metres d’altura, estarà format per 65.000 llums de led i estarà situat a la plaça Josep Tarradellas, al barri del Gorg. L’altura superaria els 35 metres de l’arbre que instal·la la gallega ciutat de Vigo. Segons va avançar el mateix Albiol, la previsió és que l’encesa es faci el divendres 17 de novembre. Albiol pretén convertir Badalona en la nova Vigo i es calcula que el govern gastarà uns 2 milions d’euros en aquesta campanya de Nadal.

  Ja hi ha algunes propostes licitades de cara la campanya nadalenca amb una factura que puja fins als 762.000 euros. Aquest preu inclou l’arbre de Nadal a la plaça Josep Tarradellas, els llums de la Casa de la Vila i la il·luminació dels carrers.

  Una de les altres novetats marca Albiol serà la Casa de Pare Noel, la qual se situarà a l’Escorxador i tindrà un cost de 220.000 euros. Encara falten per licitar diverses activitats tradicionals, com el pessebre, o novetats d’enguany que farien ascendir els costos totals fins els 2 milions d’euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí