Alerten de la perillositat dels semàfors en trams de Martí Pujol

  0
  58
  El tram entre carrer Sardana i Bailèn, perillós

  El passat mes de desembre, un motorista de 36 anys va patir un accident mortal a l’avinguda Martí Pujol, al barri de Bufalà, després d’un xoc múltiple entre diversos turismes. Des d’aleshores, diversos veïns han alertat al Diari de Badalona sobre la perillositat de certs trams de l’avinguda pel que fa a la sincronia dels semàfors.

  Les persones que han contactat amb aquest mitjà demanen que es revisi la sincronització, per desincentivar l’acceleració i el fet d’enganxar diversos semàfors en carabassa o verd. Diuen que la perillositat del tram de Martí Pujol comença a la cantonada amb el carrer Sardana. El semàfor que hi ha allà i el situat al carrer Bailèn són un dels focus d’acceleracions.

  Si es volen enganxar en verd tots dos, els cotxes han d’accelerar amb contundència. El problema és que, entre els dos semàfors hi ha un pas de vianants amb vehicles estacionats a banda i banda, els quals dificulten la visibilitat. També hi ha bandes rugoses a la calçada, però no eviten les acceleracions dels vehicles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí