Alex Barrera: “Hem de pensar en guanyar; no en la Copa”

  0
  MG_6521.jpg

  30/11/2014 – L’aler del FIATC Joventut va gaudir de quasi 15 minuts al Nou Congost, millor registre de la temporada pel jove jugador d’Esplugues.

   

  Menys Tariq Kirksay, tots els integrants de la plantilla de la Penya que van tenir minuts al Nou Congost van anotar. Un d’ells va ser Alex Barrera, autor de 7 punts, 1 rebot i un 2/3 en triples ahir a Manresa.

   

  L’exterior verd-i-negre va rebre la confiança de Salva Maldonado, jugant quasi 15 minuts, i responent amb una bona actuació. Barrera va estar intents en defensa i resolutiu en bona part de les accions ofensives que va poder resoldre.

   

  “M’he sentit còmode. Crec que fa tres setmanes que estic treballant molt bé als entrenaments. No havia tingut gaires oportunitats en partits anteriors, però avui he tingut confiança”, comentava l’aler d’Esplugues.

   

  Alex Barrera assegurava estar “molt content i preparat per treballar i ajudar”. Ahir al Nou Congost, la Penya va tancar el partit amb un 15/31 en triples (48%), rècord d’encert de la temporada.

   

  “Quan els tirs són bons, al final quan entra el primer n’acaben entrant més. L’equip ho nota i es motiva. Crec que si fiquem triples i fem una bona defensa som un equip molt perillós”, apuntava Barrera sobre el bon dia del FIATC Joventut des del triple.

   

  L’aler també va voler destacar la tasca col·lectiva de tots els companys, afirmant que és important “que tots els jugadors estiguem preparats per tenir minuts”. “Hem d’aconseguir que tots els canvis aportin coses i tinguin una entrada positiva a pista”, afegia Barrera.

   

  Pel jugador de la Penya, l’equip s’ha d’oblidar de la Copa del Rei i centrar-se en cada partit. “Hem de pensar en guanyar; no en la Copa. Guanyar ens agrada molt”, apuntava l’aler verd-i-negre.

   

  Per últim, Barrera comentava els constants finals d’infart que està afrontant el FIATC Joventut en cada partit de lliga. “Si perdéssim, diríem que hem d’intentar guanyar. Guanyar partits és molt difícil, i més fora de casa. Evidentment sempre es pot fer millor, però marxem molt satisfets amb la victòria”, deia Barrera ahir al Congost.