Alex Barrera: “Som un equip amb totes les lletres”

  0
  DSC_0319.JPG

  07/01/2015 – L’aler de la Penya parla de la bona tasca col·lectiva que ha fet l’equip per tal d’assegurar la Copa tot i les lesions sofertes.

   

  Quan el FIATC Joventut l’ha necessitat, Alex Barrera ha fet el pas endavant que tocava. El jugador d’Esplugues va assumir el rol d’aler titular a la Fonteta i a l’Olímpic contra el Fuenlabrada, jugant una mitjana de 26 minuts per partit.

   

  Tant a València com a Badalona, l’aler verd-i-negre va tenir bones actuacions, tancant els dos últims partits amb uns números notables: 9.5 punts, 2.5 rebots, 2 assistències, 2 recuperacions i 11 de valoració.

   

  Després d’un dia de festa, el FIATC Joventut tornava avui a entrenar-se, pensant ja en el duel de diumenge contra l’UCAM Múrcia (12:30h). “Teníem ganes d’estar a la Copa matemàticament. Sabíem que el partit contra Fuenlabrada era important per deixar el tema de la Copa fet. Estem tots molt contents perquè hem aconseguit un objectiu fixat a principis de temporada”, declarava Barrera abans de la sessió física d’aquest matí.

   

  Per l’aler de la Penya, el FIATC Joventut s’ha sabut sobreposar a tots els petits contratemps físics que han anat afectant el grup. “Som un equip amb totes les lletres. Quan hi ha una baixa o un petit problema, l’equip quasi sempre s’ha pogut superar a si mateix. Crec que això és el que ens ha fet estar en aquesta posició”, afirmava el jugador del Baix Llobregat.

   

  En aquest sentit, Alex Barrera destacava també com “entre tots s’han anat superant els problemes” i explicava de quina forma es va mentalitzar per poder ajudar a l’equip després de la lesió de Tariq Kirksay.

   

  “Estava molt motivat per aprofitar l’oportunitat. Tothom sabia que la baixa de Kirksay era molt important per a nosaltres. Em vaig mentalitzar per assumir responsabilitats i ajudar a mantenir la mateixa dinàmica”, exposava l’aler de la Penya.

   

  Aquest diumenge, el FIATC Joventut visita el Palacio de los Deportes de Múrcia, una pista on només hi ha guanyat l’Unicaja i l’Herbalife Gran Canaria. “Jugar a Múrcia sempre difícil, i més després de classificar-se per la Copa. Pel bé de l’equip hem de fer un bon partit allà i intentar anar sumant victòries”, comentava Alex Barrera.

   

  Pel jugador de la Penya, els pivots murcians són la principal arma del conjunt de Diego Ocampo. Especialment Augusto Lima. “Està en un gran estat de forma. És un dels millors pivots de la lliga; inclús pot ser el millor. El Múrcia té a molts interiors ràpids, però nosaltres també tenim un equip compensat”, assegurava Barrera.

   

  Sobre la classificació actual de l’ACB, l’aler espluguenc es mostrava feliç per ser el primer equip català de la competició. “No és molt habitual tenir al Barça per darrere. Crec que estem fent una bona feina i això és el que ens ha portat fins on som. Penso que l’afició ha d’estar contenta”, declarava Barrera.