Àlex Bocanegra és el sisè classificat per a l’Estatal de Tennis Taula

0
    34

12/12/2017 – El jugador del Tennis Taula Badalona finalitza onzè a Guadalajara en categoria.

Àlex Bocanegra, jugador del Club Tennis Taula Badalona, ha finalitzat onzè el Torneig Estatal Classificatori celebrat a Guadalajara, a Castella La Manxa, quedant com a primer reserva per al Torneig Estatal en categoria Sub-23.

Després d’un bon zonal, on va cedir per 2 a 3 amb Ruiz als setzens de final, el badaloní es presentava a la repesca estatal a la recerca d’una de les 10 places restants per al Torneig Estatal. Amb dues victòries i dues derrotes a la fase de grups, Bocanegra va finalitzar tercer (empatat amb el segon) i va accedir a setzens de final, on es va desfer del madrileny Roberto Sánchez per un 3 a 0 treballat (14-12, 13-11, 11-5). En el partit que marcava el tall dels vuit primers classificats es va trobar amb el cap de sèrie 1 del torneig, el català Albert Matsouka, una de les sorpreses del zonal en no classificar-se, que no va donar cap opció al badaloní.

En la lluita per les dues darreres places, del novè al setzè, Bocanegra es va desfer de Rafael Cobos (3-1) i va cedir de la darrera ‘final’ amb Jaime López-Bravo (0-3). Ja en el partit per l’onzè i dotzè lloc, va vèncer a Julián Méndez (3-0), finalitzant així com a primer reserva.

La resta de palistes badalonins que van quedar a prop de la classificació al zonal, com Maroto, els germans Lloret, els germans Menino i Novell, no van participar a la repesca.

Bocanegra esperarà unir-se als sues cinc companys de club a Valladolid, en la que seria la seva primera participació a la cita que reuneix els 48 millors palistes de l’estat espanyol.