Àlex Mañas serà el candidat d’ICV a les properes municipals

  0
  31
  icv primarias.JPG

  12/04/2014 – Mañas supera per quatre vots l'actual president del grup municipal, Carles Sagués, i es converteix en el proper cap de llista d'Iniciativa.

  Àlex Mañas serà el candidat d’ICV Badalona a les properes eleccions municipals. Així va quedar confirmat ahir a darrera hora quan l’agrupació local va concloure el seu procés d’eleccions primàries, al qual també es va presentar el president del grup municipal, Carles Sagués.

   

  El regidor badaloní d’ICV-EUiA esdevé cap de llista d’Iniciativa després d’aconseguir el 50% dels vots dels militants i simpatitzants del partit, un total de 46, per sobre del 46% -42 vots- de Carles Sagués. El 68% del cens de militants i amics ha participat de les votacions, una xifra molt positiva, segons els representants locals del partit.

   

  A partir del dilluns, explica Mañas, començarà a treballar, a mode de “lideratge col·lectiu”, per sumar esforços del partit, de la coalició i de tothom que vulgui crear una alternativa perquè “no torni a governar el PP”. El ja candidat oficial va agrair tot el recolzament i va afirmar que el fet de tenir un altre company com a precandidat ha provocat que tots dos hagin hagut de bolcar molts esforços, quelcom molt positiu per ICV.

   

  Carles Sagués, per la seva part, s’ha mostrat satisfet a nivell personal per tot el recolzament rebut. A nivell polític, no obstant, assegura que continua considerant el seu model, una aposta oberta a tota la ciutadania i moviments socials, el més encertat. “Continuaré treballant en aquesta direcció”. Tanmateix va felicitar el seu company Mañas i afirmà que s’ha de seguir millorant el sistema de primàries a mesura que s’acumuli experiència.