Alumnes de l’Escola Rafael Alberti de Badalona presenten curtmetratges i documentals que han fet en el marc del projecte “Cinema en curs”

  0
  51
  Fem cine! 2018.jpg

  18/06/2018 – Avui dilluns 18 de juny, de 10 a 12 hores, al Teatre Principal de Badalona (carrer de Francesc Layret, 41), es farà la 2a edició de “Fem Cine!” amb la projecció de curts de l'Escola Rafael Alberti realitzats en el marc del projecte “Cinema en curs” que promou l’associació cultural A Bao A Qu, una entitat especialitzada en l'educació audiovisual i en l'aprenentatge i ús del cinema a nivell escolar. 

  “Cinema en curs” és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts iniciat el 2005 a Catalunya i que actualment també es desenvolupa a diverses ciutats del món. Aquest projecte compta amb la participació de professionals del cinema que s'apropen a les escoles i formen i assessoren als nois i noies en la realització dels seus propis projectes cinematogràfics. Durant la sessió es projectaran els curts: El dimoni del Consell dels Infants de Badalona, A la manera de Georges Méliès, Making-of Cinema en curs 2017-2018, La fugida. Curt de Cinema en curs i Making-of Passejada històrica per Llefià.

  En aquesta matinal de cinema també es projectarà una selecció de curts d'animació de FILMETS Badalona Film Festival. “Fem Cine!” està organitzat per l'Escola Rafael Alberti i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, i compta amb la col·laboració de FILMETS Badalona Film Festival i de Televisió de Badalona.