Alumnes dels centres de secundària de Badalona representaran al Zorrilla ‘Galileu Galilei. Fe, raó i ciència’

  0
  71

  Aquest dimecres 12 de febrer alumnes dels centres de secundària de Badalona presenten al Teatre Zorrila, en el marc del projecte Uap20, l’espectacle musical Galileu Galileu. Fe, raó i ciència. En aquesta representació participen 250 nois i noies que formen part del Cor de Cambra del Conservatori de Música de Badalona i dels següents instituts i centres d’educació especial de la ciutat: Badalona VII, Barres i Ones, Can Barriga, Isaac Albéniz, La Riera, Maregassa i Pompeu Fabra.

  El dimecres es faran tres passis: dos al matí (a les 10.30 i a les 12.30 hores) per a l’alumnat dels centres participants i un altre a les 20 hores per a les famílies i públic en general. Les entrades per a aquesta sessió pública es poden adquirir per 5 euros a través del web del Teatre Zorrilla.

  L’espectacle musical que es presenta està inspirat en el text Galileu Galilei de Bertolt Brecht i vol reflexionar al voltant dels conceptes fe, raó i ciència. L’obra interpel·la a l’espectador i el fa pensar sobre com el jovent pren decisions, com actua davant les normes imposades que només cerquen la perpetuïtat del poder o com s’enfronta a l’evolució de la ciència i la tecnologia.

  Aquestes reflexions formen part també l’objectiu que promou el projecte Uap20, on s’emmarca aquesta representació. Des d’aquesta iniciativa es busca introduir entre les persones joves l’esperit crític i que es plantegin si allò que se’ns diu com a societat és cert i si les normes amb les quals vivim són encertades o no.

  El projecte Uap20 neix de l’Associació UAP eduquem per la pau i del professorat de música dels centres de secundària de les comarques gironines i de Badalona que estan adherits. La producció de l’espectacle a la nostra ciutat està organitzada pel Conservatori Professional de Música de Badalona i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí