Amarristes del Port culpen a la gestió de Marina sobre el mal estat de les instal·lacions

  0
  163

  Un grup d’amarristes del Port de Badalona culpen a la gestió de Marina pel mal estat de les instal·lacions. Des de Marina assenyalen als llogaters il·legals d’Airbnb de vaixells com a responsables d’aquests desperfectes, sobretot en espais com els lavabos.

  Els amarristes, però, apunten que seria una excusa: “Ara que hi ha poc o res de Airbnb, per què els lavabos continuen estant bruts i en mal estat?” A més, també denuncien unes suposades amenaces de Marina als empleats i usuaris del Port.

  Continuen els Airbnb en vaixells del Port

  El lloguer de vaixells a través d’Airbnb per tal de passar la nit al Port de Badalona s’ha tornat una pràctica habitual. Des de l’any passat, Control Portuari ha augmentat els controls per evitar aquesta pràctica fraudulenta. Segons explicaven els encarregats de la gestió del Port, el motiu principal són els problemes de convivència que estan ocasionats aquest perfil de persones que vénen a fer nit al Port. A l’estiu aquesta pràctica és molt més habitual, però no ha marxat amb l’arribada del fred. Actualment, trobem que passar una nit en un vaixell del Port de Badalona et pot costar des de 69 euros la nit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí