Amb el cap ben alt (80-75)

0
    51
    Virtus Bologna
    La Penya té a tocar el triomf contra la Virtus però al període final no aconsegueix guanyar el pols al conjunt de Djordjevic

El Joventut va viatjar a Bolonya sense cap mena de vergonya i amb el propòsit de pujar-li els colors a la Virtus de Teodosic. El partit a Bolonya va començar amb el conjunt verd-i-negre liderant tot el primer quart (20-22), amb bones sensacions en defensa i bloquejant una Virtus gens còmode.

Aquesta diferència – màxima de sis punts al període inicial – va augmentar fins als cinc punts al segon quart (23-28), amb un joc coral i primer temps molt seriós dels badalonins. Tot i el parcial de 8-0 del conjunt de Djordjevic (31-28), els de Carles Duran van mantenir els millors minuts de la Virtus i l’escletxa es va enfilar fins als vuit punts gràcies a un parcial badaloní de 0-11, tot i que es reduiria a tan sols tres al descans (41-44). Gran encert en el tir exterior.

A la represa, intercanvi de parcials al tercer quart i avantatge sempre a favor del Joventut, amb un gran i decisiu Joel Parra (63-63). Tot i això, al quart decisiu, la Virtus va fer el pas endavant que necessitava el Joventut (75-68) i els verd-i-negres es van quedar amb la mel als llavis i la victòria no va arribar a temps. Una llàstima al gran partit global verd-i-negra.

López-Aróstegui, amb 20 punts i 6 rebots, va ser el jugador verd-i-negra amb millors estadístiques, seguit per Ferran Bassas, amb 12 punts i 7 assistències.

Divendres a l’Olímpic (19:00 hores), i a porta tancada, s’haurà de guanyar sí o sí si es vol disputar el tercer partit de l’eliminatòria la setmana vinent.