Amb moral contra l’Alcoià

  0
  previa diari.JPG

  03/11/2017 – Sense la pressió que li hauria caigut al damunt si no hagués estat capaç de superar el Llagostera, aquest dimecres, a l’Estadi, el Badalona visitarà diumenge a l’Alcoià. 

  Sense la pressió que li hauria caigut al damunt si no hagués estat capaç de superar el Llagostera, aquest dimecres, a l’Estadi, el Badalona visitarà diumenge a l’Alcoià. Segons va reconèixer Manolo González, aquest és un dels partits més esperats de la temporada. “Jo jugaria cada setmana a El Collao. Es respira futbol. El públic està al damunt dels futbolistes, animen el seu equip. L’afició de l’Alcoià és un dels seus punts forts, sens dubte”, va dir el tècnic gallec. En termes similars es va expressar un dels capitans de la plantilla escapulada, Sergio Maestre. “A Alcoi sempre hi ha una bona assistència de públic i sempre s’hi viu un ambient de futbol de veritat. M’agrada molt i crec que pot ser un bon escenari per donar el primer cop fora de casa”, comentava el migcampista després de jugar el seu partit número 100 amb el Badalona a la lliga. Maestre feia referència a l’assignatura pendent del seu equip: els partits fora de casa. Dos gols marcats i tres punts de 18 possibles no són, certament, un bon balanç. 


  L’Alcoià no serà, ben segur, un rival fàcil per mirar de canviar la dinàmica lluny de l’Estadi. Els alacantins van tenir un inici irregular, que va provocar la destitució del seu tècnic Toni Aparicio en la jornada 5. Des d’aleshores qui seu a la seva banqueta és el fogós José Emilio Riquelme Galiana i l’Alcoià, per bé que ha sortit de la zona de perill, no ha acabat d’instal·lar-se entre els aspirants al play off d’ascens. El seu últim resultat ha estat una derrota per 2-0 a la Nova Creu Alta, però abans havia encadenat dues victòries, a Elx (0-2) i a casa contra l’Olot, que l’havien fet pujar fins a la setena posició. En tot cas, els d’Alcoi són ara dotzens, això si, amb només dos punts menys que el Badalona.


  Miquel Robusté continuarà sent baixa i Ruben Enri, que dimecres va caure de la convocatòria a última hora, estarà disponible.