Amics de Can Ruti impulsa la recerca sobre els efectes de la COVID-19

  0
  56

  La sisena onada de la pandèmia de la COVID-19 fa evident la importància de la recerca. Amics de Can Ruti ha creat una campanya a la plataforma Teaming amb l’objectiu de recaptar donacions per investigar l’impacte social i econòmic de la pandèmia en la població, l’impacte en la salut mental, la immunitat de la població i la transmissió de la malaltia . Amb una petita aportació de €1 al mes, cada donant col·labora perquè la recerca arribi molt més lluny.

  Les institucions del Campus Can Ruti investiguen la pandèmia des de diferents enfocaments per estudiar i trobar solucions a la malaltia de la COVID-19. El Grup GCAT-Genomes for life de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) en col·laboració amb ISGlobal porta endavant els projectes COVICAT i CONTENT. Tots dos estudien l’impacte de la pandèmia i la malaltia en la salut física i mental de la població.

  Mentre el projecte COVICAT utilitza la genòmica per analitzar mostres de sang de voluntaris per conèixer més sobre les diferents variants, els efectes a llarg termini (COVID persistent) i el grau d’immunitat, el projecte CONTENT focalitza en els efectes en la salut mental de la població i les desigualtats socials que es produeixen com a conseqüència de la pandèmia. Aquests projectes són fonamentals per ampliar el coneixement sobre els efectes i la prevenció de casos de la COVID-19, contribuir a la prevenció primerenca de símptomes que permetin prevenir problemes més severs de salut mental i millorar les polítiques de salut.

  Els fons són imprescindibles perquè la recerca continuï. Cada donació impulsa els projectes i ajuda a trobar solucions i millores per a aquesta pandèmia que ens afecta a tots i totes. Si vols ajudar, pots unir-te al nostre grup de Teaming aquí i donar només €1 euro al mes. També pots compartir l’enllaç entre els teus coneguts i ajudar-nos a fer més gran el nostre grup i, així, fer que la recerca avanci un pas més.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí