Anís del Mono celebra 150 anys

  0

  La famosa fàbrica de l’anisat ja és tot un símbol de la ciutat de Badalona i, l’any que ve, complirà 150 anys. Per aquest motiu, ja s’està preparant per acollir una exposició en la que col·laborarà el Museu de Badalona. Aquesta exposició serà una de les primeres celebracions d’aquests 150 anys i arribarà el 12 de desembre. La mostra posarà en relleu la imatge de la marca, la primera que va envasar l’anís en una ampolla adiamantada, que seria imitada per molts altres fabricants. L’exposició coincidirà amb la temporada de Nadal i s’allargarà fins el 2 de febrer.

  Tal i com va avançar el TOT Badalona fa un mesos, el programa d’actes de celebració serà més ampli. Per exemple, un dels esdeveniments on Anís del Mono vol incidir és en la celebració de les properes Festes de Maig amb la col·laboració d’un gran acte de ciutat.

  En aquests moments, l’empresa es trova afrontat la campanya de Nadal, que ja ha començat, i també la de l’any que ve. Com cada any, Anís del Mono traurà al mercat una ampolla original i limitada durant les festes nadalenques.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí