Anís del Mono llança una nova beguda per les Festes de Maig

  0
  44
  Dimono 2.JPG

  03/05/2014 – La marca badalonina ha creat una beguda que combina el granissat de llimona i l’Anís del Mono i que ha estat batejada amb el nom de Dimono.

  Amb motiu de la celebració de les Festes de Maig, l’empresa badalonina Anís del Mono, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, ha creat una beguda que combina el granissat de llimona i l’Anís del Mono i que ha estat batejada amb el nom de Dimono.

   

  Dimono és una combinació de tres parts de granissat de llimona i una part d’anís. Una cinquantena de gelateries i locals de restauració de la ciutat oferiran aquest combinat. Aquests establiments disposaran també d’uns gots de plàstic que es podran adquirir per reutilitzar. La beguda té un preu recomanat de 4,5 euros amb el got inclòs i 3,5 euros quan ja s’ha adquirit el got prèviament. “Per al Grupo Osborne, al qual pertany Anís del Mono, és molt important la relació amb Badalona i per això també era important ser present a les festes de la ciutat”, ha explicat el gerent de màrqueting del Grupo Osborne, Ricardo Hierro.

   

  L’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que tirar endavant aquesta iniciativa “suposa fer un salt més per incorporar un nou element d’identitat de les Festes de Maig”, i ha remarcat la vinculació de l’Anís del Mono amb Badalona. “Com és ben conegut, el nom de Badalona apareix a l’etiqueta de l’Anís del Mono que es distribueix a tot el món, i l’estàtua del Mono, situada al passeig Marítim, és un dels elements més fotografiats de la ciutat”, ha recordat.

   

  El nom de Dimono fa referència d’una banda, al mateix Anis del Mono i d’altra banda, a la figura del Dimoni, que cada any es crema a la platja durant les Festes de Maig.