Aprovat per unanimitat el Consell de Seguretat Ciutadana

  0

  Els grups municipals decideixen sumar esforços i tirar cap endavant el Consell de Seguretat Ciutadana.

  Julio Molina, president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Badalona, prenia la paraula a la sessió del Ple del passat dimarts i aclaria que “seguretat no és només presència policial, també és tenir habitatge digne, hospitals que ens tractin, carrers nets i il·luminació”. També denunciava la situació dels Mossos, “estem només amb el 50% de la plantilla que hauriem de tenir, són insuficients”.

  Reda, veí de La Salut, en la mateixa línia, criticava la “falta de previsió” i assegurava que, al seu barri, “portem anys desamparats”.

  Els grups municipals expressaven així els seus agraïments i felicitacions per haver aconseguit arribar a un acord comú pel bé ciutadà. Albiol, per la seva banda, assegurava que “votarem a favor, però aquesta mesura no solucionarà res”. Calificava el Consell com un instrument a favor del diàleg i la comunicació, però, sens dubte, insuficient per resoldre els problemes en matèria de seguretat dels barris de Badalona. Recordava també, a la resta de partits, “el bon funcionament” de la Unitat Omega que es va crear durant el seu mandat.

  Dilluns tindrà lloc la Comissió de Seguretat on assistirà també el Conseller d’Interior i podrem veure l’efectivitat d’aquel nou Consell.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí