Aquest dissabte arriba a Badalona el Torneig Notris de Beach Tennis

  0
  12

  La platja del Pont del Petroli acollirà aquest dissabte, un torneig de tennis platja Notris Beach Tennis, un esport que es juga en la modalitat de dobles que es disputarà a un únic set, en el que s’ha d’arribar a 7 jocs per aconseguir la victòria.

  Aquest torneig l’organitza el Beach Tennis Badalona, un club que segons explica el seu president Paco Ruiz, “vam néixer fa dos anys i mig. Som un dels clubs amb més socis de tot Catalunya, i treballem per continuar creixent”. Sobre el desenvolupament del torneig que es celebrarà dissabte, Ruiz ens explica: “tindrem fins a 10 pistes i uns 70 participants. Primer es configuraran grups de tres equips, els segons es creuaran amb els primers, mentre que els tercers jugaran partits de consolació, garantint que tots els equips juguin un mínim de 3 partits”.

  Torneig per a més i menys experts

  El Beach Tennis Notris tindrà dues categories en l’apartat masculí. “Una categoria amateur per a practicants més novells i inexperts, i una categoria Pro per a gent més entrenada i especialitzada” assegura el president de l’entitat badalonina. En femení tan sols hi haurà categoria amateur.

  Aquesta competició anirà acompanyada de música per ambientar l’entorn de la platja del Pont del Petroli. “Estem valorant la possibilitat de fer algun sorteig de samarretes o materials que ens puguin aportar els nostres patrocinadors, al marge dels premis per als finalistes i guanyadors” afirma el president Paco Ruiz.

  L’hora d’inici serà a partir de les 9 del matí. A partir de les 13 hores es disputaran les semifinals i les finals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí