Aquest diumenge se celebra la 61a Caminada de Regularitat per Muntanya

  0
  37
  Caminada de Regularitat.jpg

  14/11/2014 – La caminada, que constarà de 16,17 quilòmetres, tindrà sortida i arribada a la rotonda de Can Ruti.

  Aquest diumenge, 16 de novembre de 8 a 15 hores, es celebra a la Serralada de Marina de Badalona la 61a edició de la Caminada de Regularitat per Muntanya -XVI Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat 2014 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya-, organitzada pel Centre Excursionista de Badalona.

   

  La sortida i l’arribada de la prova, que constarà de 16,17 quilòmetres, serà a la rotonda de Can Ruti (carretera de Can Ruti, s/n, davant de les parades d’autobús). Per tal d’arribar-hi, es recomana la utilització del transport públic.

   

  Recordar que l’objectiu d’aquesta prova és que les parelles participants caminin amb un ritme normal i regular adaptat al terreny i el mantinguin al llarg de tot el recorregut.  Durant la caminada, l’organització establirà un seguit de controls on s’anotarà el temps efectuat per cada parella en cada tram.

   

  Per altra banda, el lliurament de trofeus està previst que es realitzi el proper dijous, 20 de novembre, a la seu del Centre Excursionista (carrer de la Costa, 13).