Convocatòria de Ple Extraordinari per aquest divendres

  0
  Saló de Plens

  Aquest divendres a les 10.30 tindrà lloc un Ple Extraordinari  i urgent de l’Ajuntament de Badalona, la cessió de terrenys per a la construcción de l’Escola Montigalà, i l’inici de l’expedient de la cessió de terrenys per l’Institut Ventura Gassol, destaca com a punt principal

  ORDRE DEL DIA

  1. Ratificar el caràcter extraordinari i urgent de la convocatòria.

  2. Aprovar la resolució de la cessió de terreny destinada a la construcció de l’Escola Montigalà i inici de l’expedient de cessió de terrenys per a la construcció de l’Institut Ventura i Gasol.

  3. Aprovar la rectificació col·lectiva de reconeixements de crèdit del Servei de Comunicació i Imatge.

  4. Aprovar com a crèdit reconegut pel manteniment de les àrees de jocs infantils i gent gran de la ciutat a partir del 15 de febrer al juliol de 2018.

  5. Aprovar un reconeixement de crèdit a favor de ENDESA ENERGIA XXI SL, per un import total de 158.473,37 euros corresponent al subministrament elèctric dels mesos de maig, juny, juliol i agost de 2018.

  6. Aprovar un reconeixement de crèdit a favor de GAS NATURAL COMERCIALIZADORA SA, per un import total de 1.019.667,07 euros corresponent al subministrament elèctric dels mesos de maig, juny, juliol i agost de 2018.

  7. Aprovar la modificació de l’annex d’inversions municipal.

  8. Aprovar l’acord del Consell d’Administració de l’IMSP de data 24/12/18 que ratifica l’acord de la comissió mixta de l’IMSP de data 10/12/18 d’autorització de l’increment addicional 0,3% de la massa retributiva del personal de l’IMSP

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí