“Aquest és un moment en què hem de donar alguna cosa més”

  0
  Maestre.JPG

  06/04/2017 – Diumenge serà molt important que Sergio Maestre ofereixi la seva millor versió. El Badalona el necessitarà, a l’eix de la defensa o al mig del camp, i al davant hi haurà un rival de màxim nivell, com és el Barça B. Per això hem volgut saber què li passa pel cap.

  Diumenge serà molt important que Sergio Maestre ofereixi la seva millor versió. El Badalona el necessitarà, a l’eix de la defensa o al mig del camp, i al davant hi haurà un rival de màxim nivell, com és el Barça B. Per això hem volgut saber què li passa pel cap.

  – Ja han paït el 2-0 de la Bòbila?
  – Sí, no ajuda a res seguir donant-hi voltes. Una derrota mai arriba en bon moment, així que toca corregir les errades i mirar cap al diumenge per tornar al camí de la victòria.

  – Té la sensació d'estar en un punt clau de la temporada?
  – Sí, és clar. De moment, és el més important. Esperem que en vinguin més i que puguem dir que són més importants que aquest, però el que tenim ara mateix és aquest partit i les sis setmanes que ens queden fins al final de la lliga, que seran clau.

  – El Barça és el líder, però contra els equips de dalt el Badalona no ha fallat encara. Això els anima?
  – A tothom li motiva jugar contra un equip com el Barça, així que per al partit de diumenge tots estem animats i amb ganes de continuar sense caure contra els equips de dalt

  – I per a vostè, que va jugar al Barça, serà un partit especial?
  – Fa molt de temps del meu pas per allà i em queden pocs coneguts. Hi ha altres equips contra els quals tinc la sensació de jugar un partit especial. En tot cas, com ja li he dit, contra el Barça sempre se surt amb motivació.

  – És culer?
  – Si, la meva família és culer i jo, des de petit, sóc seguidor del Barça.

  – Al vestidor del Badalona, hi ha majoria culer o merengue?
  – No sabria respondre-li amb certesa, però em sembla que la cosa està molt igualada.

  – Tothom diu que al vestidor d'aquesta temporada hi ha molt bon ambient. És ara quan han de demostrar que estan tan units?
  – Crec que sí, en els moments clau és quan un equip unit, com el nostre, ha de donar alguna cosa més. I aquest és el moment.

  – Han fet autocrítica?
  – Sí, és clar. Però no cal donar-li voltes. Dels tres partits que portem sense guanyar, només hem perdut un i, exceptuant el dia de Cornellà, hem tingut oportunitats per avançar-nos al marcador, el que ens hauria donat moltes possibilitats de guanyar. Ens va faltar una mica d'encert per tirar endavant aquests partits. Però no hem de marejar-nos donant-li voltes al tema perquè diumenge cal tornar a competir, cal sortir a guanyar.

  – Molt probablement haurà de jugar de central. Com es veu en aquesta posició a aquesta altura del curs, tenint en compte el poc que hi ha jugat aquesta temporada?
  – Si em toca jugar de central, intentaré ajudar en tot el que pugui a l'equip. Jugo més còmode al centre del camp, però estic per sumar i, si ha de ser en la defensa, sortiré a fer-ho el millor possible.

  – Preferiria jugar en una línia defensiva amb dos o tres centrals?
  – Com que aquest any he jugat poc en la defensa, em sento més reforçat amb tres centrals. Però l'any passat, que vaig jugar més vegades al darrera, ho vaig fer habitualment amb només un altre central. Així que, el que sigui millor per a l'equip.