Aquest Nadal, Pomar es posa la gorra pel càncer infantil

  0
  El pròxim 21 de desembre, les mares del CD Pomar celebren el seu Primer Torneig de Futbol Solidari

  El pròxim 21 de desembre, les mares del CD Pomar celebren el seu Primer Torneig de Futbol Solidari. L’esdeveniment se celebrarà al Municipal de Pomar i s’organitza per col·laborar amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Des de fa anys, AFANOC impulsa la campanya ‘Posa’t la gorra’, un conjunt d’esdeveniments que se celebren per tot el territori català al llarg de l’any i que serveixen per finançar l’entitat i ajudar les famílies amb infants amb càncer.

  Les mares del CD Pomar han estat venent les gorres d’AFANOC al llarg de diverses setmanes, les quals funcionaran com a entrada al torneig. Amb la compra de cada gorra, tots els assistents rebran un número pel sorteig de productes que es farà abans de la final.

  Ens posem la gorra

  Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents amb càncer és la pèrdua del cabell. Aquest fet sovint els obliga a cobrir-se el cap amb una gorra. La campanya ‘Posa’t la gorra’ busca ser un símbol de solidaritat vers tots aquests infants.

  La campanya és la font principal de recursos de l’AFANOC. Gràcies a totes aquestes gorres, l’entitat pot oferir els serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer de manera gratuïta.
  Les gorres que es venen no són qualsevol. Des del 2011, diversos dissenyadors i dissenyadores de màxim prestigi internacional s’encarreguen de fer-les. Jordi Labanda, Kukuzumusu, Custo Dalmau, Roser Capdevila, Munich o Desigual són alguns dels noms i marques que fan les gorres.

  Des de 1987

  L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares que es van trobar amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb càncer.

  Aquella vivència els va fer detectar tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia i van decidir organitzar-se per cercar solucions i trobar respostes que milloressin la qualitat de vida d’infants i famílies afectats. Durant tots aquests anys, s’han posat en marxa programes i serveis destinats a millorar la salut psicosocial de tots aquests infants i adolescents i les seves famílies.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí