Aquesta ensopegada fa força mal (1-0)

0
    35
    Xavi García

El Seagull va patir a Saragossa la derrota més dolorosa des de la promoció d’ascens a Primera Divisió davant el Tacuense, quan va tenir a tocar l’ascens a Primera Divisió. La desfeta davant el Zaragoza CFF (1-0) redueix, i força, les opcions de classificar-se per aquest somni tan desitjat des de principi de temporada.

El matx al Pedro Sancho, amb una graderia que feia goig amb pràcticament 1,600 persones, va estar igualadíssim des del primer minut, amb ocasions per ambdós equips però sense poder celebrar-ne cap. La primera posició i peu i mig cap al play-off estava en joc i ambdós conjunts s’hi van deixar la pell, amb més futbol durant el primer temps per part de les badalonines.

La segona part es va reprendre amb la mateixa intensitat, amb les ocasions tant en una porteria com l’altre, i una gran actuació de les porteres. Al minut 70, però, el Seagull va encaixar un gol després d’un dels pocs errors defensius que hi van haver durant tot el partit. Durant els 20 minuts restants les noies de Badalona ho van seguir intentant, però sense èxit, quedant com a resultat final l’1 a 0 que deixa al Zaragoza en primera posició amb 60 punts, 3 per davant del Seagull.

“La clau ha sigut no poder posar-nos per davant en alguna de les ocasions clares que vam tenir”, va reflexionar l’entrenador blau, Jordi Ferrón.

Amb aquesta derrota, les estadístiques són ben clares en les dues jornades que resten. El Seagull haurà de guanyar els dos partits que li resten, davant Collerense i FC Barcelona B, i que Zaragoza no ho faci en els seus compromisos, contra Europa i Sant Gabriel.