Arian González i Orelvis Pérez arriben a la final del XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs de Badalona

  0
  37
  torneig d'escacs.jpg

  25/11/2013 – Aquest dimarts el XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs de Badalona arriba al seu punt i final després de prop de dos mesos de competicions al Club d’Escacs de la ciutat.

   

  Aquest dimarts el XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs de Badalona arriba al seu punt i final després de prop de dos mesos de competicions al Club d’Escacs de la ciutat.

   

  Destacar que els grans mestres cubans Arian González i Orelvis Pérez arriben empatats a la darrera i decisiva ronda del campionat que tindrà lloc demà a les 19.30 h. Tots dos han aoncseguit 7 punts de 9 possibles i es preveu que el campió del torneitg es decidirà pel sistema Bucholz de desempat.

   

  En tercer lloc del podi està situat el mestre català Alejandro Porras, un jove promès que juga al club de L’Hospitalet i que està fent un torneig a gran nivell.

   

  Per altre banda, els millors jugadors locals son el mestre català Carlos Fernández, del Club d’Escacs Sant Josep; José Sumelzo, del Club d’Escacs de Badalona, i Nacho Abascal, del Círcol Catòlic. Tots tres tenen una puntació de 4,5. Paqui Jiménez i Lluis Febrero han fet també un poper com a jugadora femenina del campionat i juagador veterà, consecutivament.

   

  Recordar que aquest dijous, dia 28, es realitzarà la entrega de premis en què total es farà entrega de 540 euros, 200 dels quals al primer classificat absolut; i també vuit trofeus pels trams d’Elo Català.