Arrenca el cicle de teatre amateur “Badalona es mostra”

  0
  cats (AJB_MITJA).jpg

  10/11/2017 – Compta amb la participació de sis companyies locals.

  Arriba una nova edició del 'Badalona es mostra', el cicle de teatre amateur que es desenvoluparà entre els dies 12 de novembre i 3 de desembre de 2017 a diferents equipaments de la ciutat. El cicle inclou 6 representacions de diferents gèneres que es representaran a diversos equipaments de la ciutat i que aniran a càrrec de les 6 companyies participants.

   

  La programació inclou representacions teatrals, tallers, exposicions i aparadors teatrals a les biblioteques de la ciutat, on es podran consultar documents relacionats amb les obres i les temàtiques de la mostra d’aquest any. s.

   

  La mostra arrencarà aquest diumenge 12 de novembre al Centre Cívic la Salut a les 19h, amb la representació de l'obra “Óscar, una maleta, dues maletes, tres maletes”. Una funció de La Badalonense, una comèdia en la que un empresari ric rep la inesperada visita d'un dels seus treballadors.

   

  La resta de muntatges es faran al Casal Cívic Pomar, el Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó, el Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3, el Casal Cívic Llefià, el Centre Cívic Morera, el Centre Cívic Can Cabanyes i el Casal de Gent Gran Pep Ventura.

   

  El projecte vol recuperar l’esperit de la ‘Mostra de Teatre Jove de Badalona: Toteatre’ (2002-2011) i neix gràcies al treball conjunt de les companyies de teatre amateur de la ciutat, l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya.