Arriba a Badalona el programa intergeneracional ‘Adopta Un Abuelo’

  0

  El programa intergeneracional de companyia ‘Adopta Un Abuelo’ ha arribat al municipi de Badalona on ja s’ha produït la primera trobada entre els joves i els seus nous avis.

  El projecte connecta generacions a través de l’acompanyament recurrent, i el seu objectiu és el d’aconseguir que els nostres majors se sentin acompanyats i escoltats, mentre que els joves aprenen valors i experiències durant les visites. El programa no sols pretén acompanyar als nostres majors, sinó també ressaltar la figura dels avis i àvies, grans mestres.

  Els joves que vulguin participar aquest curs poden registrar-se a través de la pàgina web, www.adoptaunabuelo.org, contactar a través de Facebook (‘Adopta Un Abuelo’) o en el correu electrònic [email protected]

  Segons Alberto Cabanes, President i fundador d’Adopta Un Avi, “estem molt contents del gran acolliment que està tenint el programa a Badalona i volem mostrar el nostre agraïment als centres residencials per la confiança dipositada”.

  A més, anima als joves de Badalona al fet que s’inscriguin en el projecte: “Busquem joves compromesos i amb valors, il·lusionats amb formar part d’aquest projecte d’emprenedoria social”.

  Fins avui, el programa està implantat en 72 municipis espanyols i ha prestat més de 25.000 hores de companyia, comptant amb 1.200 participants, aspirant a aconseguir la xifra de 4.000 en aquest nou curs per a atendre la demanda que es presenta, així com a les sol·licituds rebudes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí