Arriba la III Cursa Solidària dels Mossos d’Esquadra

  0
  40
  Acte de presentació

  Diumenge 14 d’abril Badalona acollirà la III Cursa Solidària dels Mossos d’Esquadra. Aquesta cursa té l’objectiu de receptar fons per a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina, que rep el nom de SPG52. Aquesta malaltia la pateixen uns 50 nens a tot el món.

  La jornada comptarà amb curses de 10 i 5 quilòmetres, una caminada popular i curses infantils. El preu de les inscripciosn és a partir de 10 euros per a aquells que disposen del xip groc, i 6 euros per als infants. A més, existeix la possibilitat de comprar una samarreta solidària, a un preu de 7 euros, i es pot contribuir amb un dorsal solidari, encara que no es pugui participar.

  Les curses donaran inici a partir de les 9.30 hores davant del Palau Municipal d’Esports, amb un recorregut pels punts més atractius de la ciutat, amb l’objectiu d’atraure a corrredors de fora de la ciutat. La recollida de dorsals es podrà realitzar divendres vinent, en horari de tarda, o dissabte dia 13, en horari d’11 a 20 hores, al Centre Comercial Màgic Badalona. No es podran recollir el dia de la cursa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí