Arriben a Badalona els busos que purifiquen l’aire amb la seva publicitat

  0
  59

  Una flota d’autobusos circularà per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb vinils publicitaris que purifiquen l’aire. L’agència de màrqueting conscient Greenin comercialitza aquests suports publicitaris, els quals formen part d’una campanya de llançament on s’hi estan sumant marques com Planthia, que volen unir-se al canvi sostenible.

  El grup de mobilitat Direxis, l’empresa d’impressió i producció Teletransfer i la companyia d’impressió digital de gran format Endutex són les empreses implicades en la producció d’aquest producte. Amb Greenin, presenten l’innovador projecte Òrbita, el primer protocol sostenible i purificant per a publicitat d’Espanya.

  Més enllà de l’efecte purificant, el protocol Òrbita implica un circuit conscient que inclou l’ús de materials lliures de PVC, un procés d’impressió ecològic amb tintes a base d’aigua, i el certificat de reciclatge per aconseguir un impacte final responsable a cada campanya.

  Fotocatàlisi

  Els suports que purifiquen l’aire aplicats a publicitat inclouen una tecnologia que els converteix en elements descontaminants gràcies al principi de la fotocatàlisi. És a dir, a partir de la llum solar, es produeix una reacció química que transforma l’oxigen i el vapor d’aigua de l’atmosfera en agents netejadors de partícules contaminants, com ara els gasos d’efecte hivernacle.

  Així, cada m2 descontamina i purifica l’aire equivalent a plantar un arbre adult o eliminar la contaminació d’un cotxe. D’aquesta manera, es pot donar un respir a la ciutat, per exemple, de les emissions dels vehicles, així com de bacteris, floridures i males olors. Diferents estudis, empreses i institucions avalen la tecnologia fotocatalítica, guanyadora del projecte iScape de la UE, formulat per descontaminar les ciutats d’Europa.

  Aquest gran benefici per al planeta està intrínsecament relacionat amb el benestar de les persones. Segons l’Organització Mundial de la Salut, actualment, 9 de cada 10 persones respirem aire contaminat. A més, calculen que cada any moren 7 milions de persones a causa de la contaminació de l’aire i que les ciutats són un dels principals focus.

  Presentació institucional

  El protocol Òrbita es presenta en un acte institucional el 16 de desembre al Port de Badalona, ​​a les 13h. S’explicaran amb detall els principis científics, com funciona, com s’aplica i quins beneficis aporta aquesta tecnologia a les ciutats i persones que hi viuen.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí