Arriben les Nits d’Estiu del Museu a la fàbrica de l’Anís del Mono

  0
  49

  Torna la calor i també ho fa tot un clàssic de l’estiu badaloní com són les Nits d’Estiu del Museu a la fàbrica de l’Anís del Mono. Un any més, Badalona veu com s’omple de música un dels espais patrimonials més singulars de la ciutat, amb una vetllada única que us permetrà descobrir la història d’aquesta emblemàtica marca i gaudir d’un concert a la fresca del pati. Arnaud Quartet inaugurarà la temporada divendres 1 de juliol (20:30h), convidant-nos a fer un viatge entre el swing americà dels anys trenta i la música popular francesa.

  El 8 de juliol (20:30h) serà el torn per Muchacho & los Sobrinos, la rumba dels quals s’ha gestat en celebracions de prometatges i casaments gitanos, convencions i concerts.

  Virtuosos

  Duo Enol actuarà a Badalona el 15 de juliol (20:30h). Aquest duo de virtuosos del violoncel ens ofereix un repertori clàssic, romàntic i modern. Per acabar, Enma Fernández clourà el cicle el 22 de juliol (20:30h), un referent essencial a casa nostra de l’estil New Orleans i del Latin Jazz.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí