Arsenal imparable de triples (78-72)

0
    36

21/12/2015 – L’Arenys Bàsquet Joventut encadena la quarta victòria consecutiva guanyant el JAC Sants, aconseguint anotar 14 tirs des de la llarga distància.

El vinculat d’EBA del FIATC Joventut posarà el punt final al 2015 amb les millors sensacions possibles. En la visita del JAC Sants al Pavelló Fons de les Creus, els verds serien capaços de compensar el seu balanç de resultats, servint-se del tir exterior per derrotar el conjunt lila.

Durant el primer quart, els maresmencs ja demostrarien tenir un bon dia en atac (25-24), fent un pas important abans del descans en termes de defensa per tal d’obrir un forat important en el marcador (47-35).

L’eficàcia exterior d’Artur Grau i Aritz Tomás impulsaria l’Arenys, però el tir des de la llarga distància no seria l’única arma verda. El rebot ofensiu (13) també ajudaria el bloc de Saura a superar els moments de dificultat, arribant als darrers deu minuts mantenint una distància de seguretat prou bona (63-53).

El vinculat de la Penya sabria defensar la seva renda al llarg dels últims compassos del partit, imposant la seva llei per un 78 a 72 final (78-72). Els locals tancarien l’encontre amb un 14 de 22 en triples, beneficiat pel gran dia de Grau (15 punts i 5/7 en T3) i Tomás (17 punts i 4/5 en T3).

El verd-i-negre Terrence Bieshaar tancaria el duel amb bons números (13 punts, 6 rebots i 13 de valoració), mentre que Marc Bauzà acumularia 10 punts i 1 rebot en 12 minuts.

Amb el triomf segellat a casa contra el JAC Sants, l’Arenys Joventut tanca el 2015 ocupant la cinquena plaça del grup C-A de la Lliga EBA (6/6). El 10 de gener (18:45h), els verds tornaran a disputar un partit oficial, visitant la pista del Salt.