Artur Kyshenko es converteix en el campió del ‘Rumble of the Kings’ de Suècia

  0
  87
  Kysenko.jpg

  04/12/2017 – Guanyant la seva setzena victòria continua i retirant tots els dubtes sobre el millor kickboxer fins l’actualitat.

  El passat 25 de novembre, el kickboxer Artur Kyshenko es va proclamar campió de la velada ‘Rumble of The Kings’ celebrada a Suècia, on va guanyar la setzena victòria continua i finalment va retirar tots els dubtes sobre el millor kickboxer fins ara.

   

  Kyhsenko és un jove nascut l’any 1986 a Ucraïna que va començar aquest esport amb només 11 anys. Des d’aleshores, ha guanyat diversos títols com el K-1 World Max en 2008 i 2012.

   

  A més, recentment ha obert un nou gimnàs situat al passeig Marítim de Badalona, davant del Pont del Petroli, que rep el seu cognom. El Kyshenko Gym  és un centre esportiu obert a tots els nivells i edats on es poden practicar esports com kickboxing,  boxa i muay thay, com així també ofereix classes de tonificació i aeròbiques amb zumba.

   

  El ‘Rumble of The Kings’ és un torneig que reuneix una sèrie de lluita dels millors boxejadors de kickboxing i muay thay d’arreu del món.