Artur Mas visita l’Institut Guttmann en el seu 10è aniversari a Badalona

  0
  IMG_2741.JPG

  06/10/2012 – El president de la Generalitat va comparar l'esperit de "sacrifici i voluntat" del centre sanitari amb el tarannà que ha d'assumir "el poble de Catalunya" en un moment com el que ara es presenta.

  El president Artur Mas va visitar ahir l’Institu Guttmann per commemorar els seus 10 anys de labor a la ciutat de Badalona. Acompanyat del conseller de Sanitat, Boi Ruiz, i de l’alcalde Xavier Garcia Albiol, el cap de la Generalitat va recórrer les instal·lacions, visitar pacients i dialogar amb els professionals del centre.

   

  El màxim mandatari català no va malbaratar l’oportunitat de comparar els sentiments que alberga l’institut mèdic, voluntat i sacrifici, amb la “nova vida” que, diu, vol encetar Catalunya. De fet, va aprofitar el lema institucional del Guttmann: 'Ensenyar a començar noves vies'. Va reafirmar-se quant a que cal agrupar esforços per fer tirar endavant el país.

   

  L’alcalde badaloní, Garcia Albiol, va recalcar la importància d’acollir un centre com el Guttmann, d’excel·lència a nivell internacional, i que cal que Badalona impulsi projectes com aquest, o com la futura Fundació Josep Carreres, també a l’àmbit de Can Ruti, per crèixer i poder anar més enllà de ser la tercera ciutat més gran de Catalunya: ser la tercera més important.

   

  El president del patronat de l’institut, Francesc Homs, va agrair al govern de la Generalitat el tracte proper i “de bona comunicació”, que està permetent donar “bons resultats”. Homs no va tenir ni un retret pel President ni pel conseller Boi Ruiz, i va animar a Mas a dur Catalunya fins la meta de la seva voluntat nacional.