Aspanin rep el suport econòmic de l’Obra Social La Caixa

  0
  Aspanin.jpg

  06/06/2014 – Un total de 24.000 euros aniran destinats al Programa d’Educació Afectiva i Sexual (PEAS) per a persones amb discapacitat intel·lectual.

  Per tercera vegada consecutiva, el Programa d’Educació Afectiva i Sexual (PEAS) per a persones amb discapacitat intel·lectual, que fomenta l’entitat Aspanin, ha estat dotat amb 24.000 euros per l’Obra Social de La Caixa.

   

  PEAS és un projecte que arriba a tota Catalunya i consisteix en la realització de teràpies individuals de parella i familiar, tallers per a professionals i famílies sobre la sexualitat i la discapacitat intel·lectual i, finalment, en la trobada mensual anomenada AspaNIT, que consisteix en la sortida a un local d’oci per facilitar les relacions socials i de parella. Amb aquest suport econòmic,

   

  Aspanin podrà continuar i ampliar les seves activitats dirigides a totes les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, Aspanin és una entitat badalonina, constituïda l’any 1966, amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb aquesta discapacitat i promocionar tot tipus de serveis per aconseguir millor qualitat de vida.