Assegurances Oliver (80 a 71)

  0
  oliver per unicaja.jpg

  27/01/2013
  El base verd-i-negre ha tornat a segellar la bona feina de l'equip amb un últim quart excel·lent

  La Penya té la sort de comptar amb Fiatc Mutua assegurances per patrocinar l'equip, i amb Albert Oliver per assegurar-lo a la pista.
  Oliver ven tranquil·litat, gestió de rendes i encert des del tir lliure a un preu l'hora immillorable.
  I si té el dia, hi afegeix al pack un sisè sentit per anar a buscar rebots ofensius, i l'olfacte per fer cistelles a l'últim segon.

  Dels 24 jugadors, 12 d'ells competint a l'Eurolliga, Oliver és el que ha marcat la diferència en un partit tant travat com emocionant.
  L'espectacle l'ha posat la Penya en els "miniparcials" marca de la casa d'aquesta temporada, però que cada cop són més esporàdics en busca d'un equilibri que beneficia l'equip.
  Menys rauxa, sí, però menys errors.
  Amb aquest nou còctel, els verd-i-negres sempre han dut la iniciativa i han acabat certificant la victòria contra un Unicaja amb molt de talent, però poc treballat.
   
  La Penya ha colpejat primer amb Fisher i Kuzmic -els jugadors que si fan un pas endavant portaran la Penya al Play Off- entonats.
  L'Unicaja només generava des del bloc i continuació i depenia en excés del que feia Marcus Williams. L'entrada de Panko i Vàzquez, més mòbils que Zoric i Lima, ha permès als malaguenys millorar la circulació i integrar més jugadors al joc.
  Tot el contrari que la Penya, que amb Quezada a la pista, ha baixat el número de passades rapides dels primers minuts.

  Tot i això, l'encert exterior al principi del segon quart ha mantingut igualat el partit fins l'entrada de nou de Fisher (25 a 25). El base americà ha capgirat el partit i ha encetat el primer "miniparcial" de la Penya en el que ràpidament s'hi han apuntat Gaffney i Ehambe, per arribar a la mitja part 11 amunt (42 a 31).

  A la tornada dels vestidors la història s'ha tornat a repetir. Quan l'Unicaja més es beneficiava d'un joc fred i travat (44 a 38), la Penya ha tornat a trencar el partit amb un altre "miniparcial" (54 a 45 i 59 a 50 al min 30).

  Amb més talent que joc col·lectiu, l'Unicaja ho ha seguit intentat tot el quart. Primer amb accions de Panko i després amb dos tirs lliures de Vidal que han encongit la diferència a 4 (71 a 67).
  Llavors Pere Tomàs ha rebut una falta en un llançament triple -després d'una bona passada d'Oliver- i ha deixat el partit semitancat (74 a 67) a l'espera que Oliver completés la seva actuació.