L’àtic de l’edifici esfondrat del carrer Canigó havia fet obres

  0
  2112

  Durant les inspeccions s’ha descobert que gran part dels pisos de les diferents porteries de la promoció han estat modificats al llarg dels anys

  Segons ha pogut saber el Diari de Badalona, l’àtic del número 9 havia fet obres. A més, també tenia un doble terra, construit sobre l’original. Segons asseguren els veïns, l’habitatge també havia tingut instal·lada durant l’estiu una piscina a la terrassa. 

  Fonts consultades expliquen que aquestes obres no tindrien per què ser la causes principals de l’esfondrament, sinó que podria ser una suma de diferents factors. El tipus de construcció dels anys 50 i l’estat de la mateixa serien punts importants a tenir en compte per entendre la caiguda de part de l’edifici.

   

  Una piscina, modificacions en els habitatges o un jacuzzi de grans dimensions

  Les inspeccions dels 420 habitatges de les finques dels carrers del Canigó, Llefià i Ausiàs Marc han permès descobrir que gran part dels pisos han estat modificats. Entre les modificacions hi trobem terrasses que estan cobertes per integrar-les als pisos o obres en les parets dels habitatges. Fins i tot, un dels pisos té instal·lat a dia d’avui un jacuzzi de grans dimensions per a diverses persones.

  Sense saber com s’ajudarà econòmicament a les famílies afectades, l’Ajuntament ha fet un recompte de les diferents promocions que van ser construïdes per les mateixes dates. En total, Badalona té construïdes prop de 8.000 vivendes en dates semblants a la de les promocions afectades.

  Foto: Alex Montornès

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí