Avui comença la segona edició de la Mobile Week Badalona 

  0
  81

  Des d’aquest dilluns i fins al 30 d’abril una trentena d’activitats aproparan la tecnologia i la digitalització al públic en general i a col·lectius com la gent gran o els infants i adolescents 

  Badalona acull des d’avui dilluns 25 i fins al 30 d’abril una nova edició de la Mobile Week Catalunya amb l’objectiu d’apropar la tecnologia i els nous reptes digitals a la ciutadania. El programa preveu prop d’una trentena d’activitats destinades al públic general i a col·lectius determinats, com el de gent gran, estudiants o empresaris i emprenedors. Els drets i les responsabilitats digitals, el paper de l’educació, la creativitat i els nous formats digitals, són algunes de les qüestions que centren aquesta edició.  

  La Mobile Week Catalunya és una iniciativa de la Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya, que compta amb el suport de les administracions locals. Al llarg d’aquest any seran 16 els municipis catalans que hi participen. La Mobile World Capital arriba a la seva 4a edició i és la 2a amb la implicació de Badalona. 

  Entre les principals novetats de la programació de la Mobile Week destaquen les activitats dutes a terme amb la col·laboració de Marina Badalona i Badalona Comunicació, que s’afegeixen al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) del polígon de les Guixeres com a escenari de bona part de les conferències i tallers. 

  El programa es divideix en tres grans blocs temàtics: Drets i responsabilitats digitals, Habilitats professionals digitals i Cultura, creativitat, entreteniment i nous formats digitals 

  Totes les activitats, i les inscripcions, de la Mobile Week Badalona es poden consultar en la pàgina web de l’esdeveniment.   

  En aquesta segona edició amb la participació de Badalona, la millora en la situació sanitària ha permès, a diferència de l’any passat, que totes les activitats tornin a ser presencials amb un programa d’activitats que té per objectiu situar la ciutat entre els municipis capdavanters que aposten per la innovació i la tecnologia.  

  Com a cloenda, i també com a novetat, el programa presenta un Family Day que tindrà com a gran atractiu un escape room que es farà a l’Escola Josep Carner, amb reptes de tecnologia i de ciència per als més petits. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí