Badalona incorpora 15 agents cívics que ajudaran a resoldre petits conflictes a la via pública

  0

  L’Ajuntament de Badalona ha incorporat a principis d’aquest mes 15 persones que actuaran com agents cívics i de mediació en petits conflictes que es donin a la via pública. Les tasques principals d’aquestes persones són el patrullatge dels carrers detectant conductes i actituds incíviques, la comunicació als serveis de guàrdia urbana de les incidències detectades, la presència en llocs de gran concurrència habitual de ciutadans (inclosos parcs i platges) i l’aportació d’informació general al ciutadà.
  Es tracta de 15 persones que es divideixen en 7 equips que treballen en torns de matí i tarda (de 7 a 14 i de 14 a 21 hores) per tot el territori. De moment, s’ha assignat una parella a cadatricte, excepte en el 4, on s’han assignat dues amb el criteri de ser el més poblat de la ciutat.

  Totes les tasques que desenvoluparan els agents cívics estaran dirigides per la Guàrdia Urbana i coordinades conjuntament amb el servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), de manera que combinaran la seva feina amb formació específica del lloc de treball.

  Les persones contractades estaven en situació d’atur i formen part d’un programa de Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social

  Aquest dijous l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ha mantingut una trobada amb els nous agents cívics a la comissaria de La Guàrdia Urbana, al Turó d’en Caritg. Pastor ha destacat “el paper important d’aquests agents, els quals tindran fil directe amb la Guàrdia Urban i els coordinadors de districte”, assenyalant que “és una provamés que per aquest govern, la seguretat i el civisme és una prioritat”

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí