Badalona aconsegueix 14,5 milions a través del programa de crèdit de la Diputació

  0
  Signatura del Programa de Crèdit Local DIBA.jpg

  13/11/2017 – El préstec permetrà disposar dels diners per executar el pressupost d'inversió i suposa un estalvi de 600.000 euros en interessos bancaris.

  La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Badalona han signat aquest dijous un conveni per obtenir una línia de préstec, de 14,5 milions d’euros, a tipus d’interès preferencial per a inversions. Un acord que permetrà a l'Ajuntament l’execució del pressupost d’inversió 2017, que inclou les actuacions vinculants sorgides del procés participatiu de prop de 9 milions d’euros.

   

  Mitjançant el Programa de Crèdit Local de la Diputació, Badalona aconsegueix un estalvi de 600.000 euros en interessos i disposarà immediatament dels recursos econòmics. Durant aquest temps, apunta el Consistori, els diferents serveis municipals han pogut elaborar i encarregar els projectes d’obres de les principals actuacions.

   

  El pressupost municipal preveu unes inversions de prop de 14,6 milions d’euros. Entre les actuacions més destacades hi ha l’acord assolit entre el govern municipal i el grup municipal del PSC per a la construcció d’una nova escola bressol, amb una inversió de 2,1 milions d’euros, així com 2,5 milions en millores de places i carrers, de zones de joc i esportives, i altres inversions relacionades amb l’àmbit de la seguretat.

   

  A més dels 9 milions d’euros d’enguany, les propostes d’inversió de ciutat i dels 6 districtes sorgides del procés participatiu, l'Ajuntament també comptarà per a la seva execució amb 5 milions d’euros més que s’incorporaran al pressupost de l’any 2018.