Badalona acull el lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2018

    0
    imatge-generica-premis-nacionals-de-cultura.png

    10/07/2018 – El Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) lliurarà el pròxim dijous 12 de juliol, a les 19.30 hores, en el Teatre Zorrilla de Badalona (carrer del Canonge Baranera, 17), els Premis Nacionals de Cultura 2018. La cerimònia serà presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat pel president del CoNCA, Carles Duarte, el president del Parlament, Roger Torrent, l'alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la consellera de Cultura, Laura Borràs. 

    Els Premis Nacionals de Cultura, concedits pel plenari del CoNCA, es van fer públics el passat 15 de març. La màxima distinció cultural del país reconeixerà enguany la tasca de quatre entitats i sis creadors: les fundacions Pau Casals i Festa Major de Gràcia, el Centre de Titelles de Lleida, els escriptors Jordi Pàmias i Valentí Puig, els directors d’escena Josep Anton Codina i Albert Vidal, l’artista visual Fina Miralles, l’il·lusionista Hausson (Jesús Julve) i el digital Catorze. 

    L’acte de lliurament dels premis serà presentat pels actors badalonins Lluís i Marta Marco i retransmès en diferit pel 33, a les 22.30 hores, amb els comentaris de la periodista Gemma Ruiz. L’Estudi Ferran Sendra signa el disseny i la producció de la cerimònia, en la qual ha combinat els audiovisuals amb diferents peces musicals, a càrrec del Cor VEUS i el Joan Vives Quartet. El discurs del president de la Generalitat, Quim Torra, posarà el punt final a l’acte.