Badalona acull les primeres jornades d’altes capacitats intel·lectuals

    0

    23/01/2016 – La jornada, que té lloc a l’edifici de Secundària de l’Escola Maristes Champagnat aquest dissabte (9h), comptarà amb prop d’una quinzena de ponents.

    Badalona acull aquest cap de setmana unes jornades educatives sobre les respostes i solucions que es poden trobar dins el món de les altes capacitats intel·lectuals. Aquestes jornades pretenen donar eines a les famílies i als docents per tal de saber com actuar davant dels seus fills o alumnes amb altes capacitats intel·lectuals.

     

    L’esdeveniment, el primer d’aquesta temàtica a la ciutat, està impulsat per un grup de treball dirigit per María Sánchez Dauder, mestra de l'Escola Betúlia de Badalona i especialista en altes capacitats intel·lectuals. La jornada, que té lloc a l’edifici de Secundària de l’Escola Maristes Champagnat aquest dissabte (9h), comptarà amb prop d’una quinzena de ponents i representants de diferents entitats i especialistes en altes capacitats intel·lectuals. L’exregidora i recentment nomenada directora general de Qualitat Ambiental de la Generalitat, Mercè Rius, clourà els actes.